اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 14 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

خوراکی‌هایی که عوارض ناشی از اشعه UV را کاهش می‌دهند/ چند توصیه تغذیه‌ای مهم برای روزهای گرم‌

خوراکی‌هایی که عوارض ناشی از اشعه UV را کاهش می‌دهند/ چند توصیه تغذیه‌ای مهم برای روزهای گرم‌

یک متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران به بیان توصیه‌هایی تغذیه‌ای برای در امان ماندن از عوارض ناشی از گرمای هوا و تابش اشعه UV پرداخت و گفت: مصرف هندوانه و انواع آلو به عنوان آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی در دفع مواد مضری که ممکن است بر اثر تابشه اشعه UV در بدن ما ایجاد شود موثرند.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 مرداد 1404ساعت انتشار : 11:25:37