اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 1 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 1 خرداد ماه 1403 ساعت: 9:0:48

عامل ابتلای ایرانی ها به تب مالت شناسایی شد

عامل ابتلای ایرانی ها به تب مالت شناسایی شد

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: یکی از مهمترین راه‌های ابتلای ایرانی‌های به تب مالت بستنی‌های پاستوریزه، کره و پنیرهای محلی است که باید از خوردن مواد لبنی غیر مجاز جدا پرهیز شود.

منبع خبر : میزان - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 خرداد 1396ساعت انتشار : 21:22:50
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: یکی از مهمترین راه‌های ابتلای ایرانی‌های به تب مالت بستنی‌های پاستوریزه، کره و پنیرهای محلی است که باید از خوردن مواد لبنی غیر مجاز جدا پرهیز شود.