اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 شهريور ماه 1404 ساعت: 15:1:19

ایرانی ها در ۱۰ سال گذشته ۵.۵ برابر چاق تر شده اند

تنوع در رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان پستان را کم می‌کند

نتایج یک مطالعه نشان داد که وجود تنوع در رژیم غذایی و مصرف میوه و لبنیات خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 آذر 1397ساعت انتشار : 12:0:55
نتایج یک مطالعه نشان داد که وجود تنوع در رژیم غذایی و مصرف میوه و لبنیات خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد.