اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 17 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 17 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:0:33

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد کلسترول «بد» با خوردن تخم‌مرغ افزایش نمی‌یابد

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد کلسترول «بد» با خوردن تخم‌مرغ افزایش نمی‌یابد

کلسترول موجود در تخم‌مرغ ظاهراً سطح کلسترول بد (LDL) را افزایش نمی‌دهد. چربی اشباع، بیشترین تأثیر را بر افزایش LDL دارد.  افرادی که رژیم غذایی کم‌چربی اشباع داشتند و روزانه دو عدد تخم‌مرغ مصرف کردند، در واقع کاهش LDL را تجربه کردند.

منبع خبر : انتخاب - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 تیر 1404ساعت انتشار : 22:26:12