اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 25 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

ضریب امنیت غذایی در دولت یازدهم به 65 درصد افزایش یافته است

ضریب امنیت غذایی در دولت یازدهم به 65 درصد افزایش یافته است

ایرنا نوشت ، رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است.

منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 مرداد 1395ساعت انتشار : 9:17:23
ایرنا نوشت ، رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با اقدام های انجام شده در دولت یازدهم، ضریب امنیت غذایی کشور به 65 درصد افزایش یافته است.