اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 22 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

افزایش دو برابری تولید پروتئین دامی پس از انقلاب اسلامی

افزایش دو برابری تولید پروتئین دامی پس از انقلاب اسلامی

تهران- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سرانه تولید پروتئین با منشاء دامی 16.2 گرم بود که هم اکنون این میزان به بیش از 32 گرم افزایش یافته است که رشد بیش از دو برابری را نشان می دهد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 بهمن 1394ساعت انتشار : 18:7:32
تهران- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سرانه تولید پروتئین با منشاء دامی 16.2 گرم بود که هم اکنون این میزان به بیش از 32 گرم افزایش یافته است که رشد بیش از دو برابری را نشان می دهد.