اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 شهريور ماه 1399
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 شهريور ماه 1399 ساعت: 12:0:40

با تکیه بر توان متخصصان داخلی پگاه صورت گرفت/-صرفه جویی ۳۰ میلیارد ریالی در ساخت خطوط تولید

با تکیه بر توان متخصصان داخلی پگاه صورت گرفت/-صرفه جویی ۳۰ میلیارد ریالی در ساخت خطوط تولید

اقتصاد غذا- صنایع غذایی> در سه ماهه اول سال جاری، در ساخت و توسعه خطوط تولید پگاه گلستان، ۳۰ میلیارد ریال صرفه جویی شد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 15 مرداد 1399ساعت انتشار : 7:0:5
اقتصاد غذا- صنایع غذایی> در سه ماهه اول سال جاری، در ساخت و توسعه خطوط تولید پگاه گلستان، ۳۰ میلیارد ریال صرفه جویی شد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس» به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، مهرنوش امجدی گلپایگانی مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان، با اعلام این خبر افزود: برای تامین این ماشین‌آلات مبلغ ۳۵ میلیارد ریال برآورد شده بود که با تلاش متخصصان فنی مهندسی شرکت، این مبلغ به ۵ میلیارد ریال کاهش پیدا کرد.مدیرعامل شرکت پگاه گلستان، طراحی و ساخت همزن تانک خامه عسل با هدف همگن شدن و ارتقای کیفیت محصول را نیز از دیگر پروژه های توسعه ای شرکت برشمرد.وی افزود: با هدف توسعه بازارهای صادراتی ساخت پاستورایزر محصولات غلیظ فول اتومات ۵ تن بر ساعت و فیلر شیر کندانسه سطلی نیز انجام شد.امجدی به جایگزینی و برنامه نویسی مجدد تجهیزاتی که به دلیل تحریم ها در دسترس نبوده و معیوب شدن آنها باعث توقف کامل خط تولیدمی شد هم اشاره کرد.گفتنی است، انجام پروژه تعویض تابلوها کنترل و قدرت و ارتقا سطح اتوماسیون استریلایزر ۶ تن و دستگاه پری پک فرانسوی، تغییر برنامه کارتن گذار تتراپک، تجهیز سیستم آبرسانی شرکت به RO و اورهال و اتوماسیون دستگاه بسته بندی کره ۱۰۰ گرمی از دیگر اقدامات شرکت پگاه گلستان در چند ماهه اخیر است.