اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:47

کارگاه جهانی آینده پژوهی صنعت غذا برگزار می‌شود

کارگاه جهانی آینده پژوهی صنعت غذا برگزار می‌شود

همزمان با دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، کارگاه آینده پژوهی صنعت غذا با همکاری فدراسیون جهانی آینده پژوهی برگزار می‌شود.

منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 دی 1395ساعت انتشار : 14:17:22
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دبیرخانه همایش، محمد حسین عزیزی، رئیس همایش روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی گفت: در این همایش ضمن ارائه 5 امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی، بررسی روش های افزایش ماندگاری محصول در بخش‌‌های تهیه مواد اولیه و فرآوری و بسته‌بندی، بررسی تخصصی افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور و اشتراک دانش و تجارب متخصصان کارشناسان و مسئولان فنی صنایع غذایی نیز صورت خواهد گرفت. وی افزود: همچنین معرفی جایگزین‌های طبیعی و تکنولوژی پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنی‌ها و مواد نگهدارنده، تشریح روش‌های جدید آنالیز افزودنی‌های صنایع غذایی، معرفی توانمندی شرکت‌های ایرانی ارایه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی و بسترسازی در جهت ایجاد ظرفیت‌های تولید فرآورده‌های غذایی با ماندگاری بالا از دیگر اهداف برگزاری این همایش است. عزیزی با بیان اینکه ارائه گواهی ISC و چاپ مقالات در SID و مجلات انگلیسی زبان و برقراری کارگاه‌ها در تاریخ‌های جدید، افزود: برگزاری کارگاه آینده پژوهی صنعت غذا با همکاری فدراسیون جهانی آینده پژوهی با محورهای علم و هنر آینده پژوهی صنعت غذا، سناریوهای مختلف آینده صنعت غذا در جهان و ایران تا سال 2050 و سناریونگاری برای آینده صنعت غذا به همراه ارائه گواهینامه بین المللی از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در همایش است. وی در خصوص کارگاه های روز دوم همایش نیز گفت: کارگاه های افزایش عمر ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی BOT، کرسی سیاست‌گذاری در حوزه غذا و تغذیه با همکاری انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و نشست هم اندیشی و خردورزی خبرگان علوم غذا و تغذیه با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه ها به همراه اعطای گواهینامه معتبر برگزار خواهد شد. رییس همایش تکنوفود 2 تصریح کرد: درخواست‌های زیادی از سوی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی، واحدهای تولیدی و بازرگانی مبنی بر تغییر زمان برپایی همایش به دبیرخانه تکنوفود 2 ارسال شد که این موضوع در جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش مطرح و نسبت به تمدید مهلت آن تصمیم گیری شده و آخرین زمان دریافت مقالات 15 بهمن ماه تعیین شد. به گفته وی، این همایش اسفند ماه با همکاری معاونت اجتماعی شهرداری تهران و با حضور جمعی از مسئولان و مقامات 30 سازمان و نهاد دولتی، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی کشور در تهران برگزار می‌شود. انتهای پیام/