اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 11 شهريور ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 10 شهريور ماه 1403 ساعت: 19:2:9

زمان نمک زدن به گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و سایر مواد غذایی در پخت و پز

زمان نمک زدن به گوشت، تخم مرغ، سبزیجات و سایر مواد غذایی در پخت و پز

بهتر است به مرغ یک روز پیش از پخت و به بوقلمون دو یا سه روز پیش از پخت نمک اضافه کنید. در مورد مرغ و بوقلمون با برش‌های کوچک‌تر هنوز هم می‌توانید با نمک زدن چند ساعت پیش از پخت و پز یا حتی در زمانی که فِر شما از قبل گرم می‌شود و سایر مواد را آماده می‌کنید از مزایای افزودن نمک بهره‌مند شوید.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 مرداد 1403ساعت انتشار : 7:0:50