اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 شهريور ماه 1404 ساعت: 3:0:25

کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده ابتلا به دیابت

کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده ابتلا به دیابت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده ابتلا به دیابت دانست.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 بهمن 1398ساعت انتشار : 7:1:0
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کم تحرکی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده ابتلا به دیابت دانست.