اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

کرامت کویر کرمان با طعم گیلاس و زردآلو

کرمان- ایرنا- هر چند استان کرمان بیشتر با گرما، پست و کویر در اذهان یادآوری می‌شود اما آنان که کرمان را از نزدیک می‌شناسند، می‌دانند این خطه با آب و هوایی متفاوت و دارا بودن مناطق مختلفی چون گندم‌بریان با ثبت دمای ۶۳ درجه در سایه به عنوان گرم‌ترین نقطه کره زمین و ثبت دمای ۹ درجه در کوه‌جفتان واقع در ۶۰ کیلومتری آن، مستعد تولید محصولات مختلف کشاورزی مانند گیلاس، زردآلو و دیگر محصولات تابستانه است.

منبع خبر : ایرنا - استان هالینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 تیر 1404ساعت انتشار : 9:25:12