اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 9 فروردين ماه 1403 ساعت: 19:0:56

جایزه ملی کیفیت غذا با امتیازات ویژه به واحدهای صنایع غذایی اعطاء می شود+ شرایط و امتیازات

جایزه ملی کیفیت غذا  با امتیازات ویژه به واحدهای صنایع غذایی اعطاء می شود+ شرایط و امتیازات

صنایع غذایی> اقتصاد غذا - جایزه ملی کیفیت به عنوان تنها جایزه قانونی و رسمی صنایع غذایی و صنوف وابسته با امتیازات ویژه به شرکتها و واحدهای صنفی منتخب صنایع غذایی اعطاء می شود.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 شهریور 1396ساعت انتشار : 10:27:19
صنایع غذایی> اقتصاد غذا - جایزه ملی کیفیت به عنوان تنها جایزه قانونی و رسمی صنایع غذایی و صنوف وابسته با امتیازات ویژه  به شرکتها و واحدهای صنفی منتخب صنایع غذایی اعطاء می شود.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، جایزه ملی کیفیت غذا و دارو به منظور ارتقا کیفیت محصولات غذایی و در اجرای بند 9 یکصد و چهارمین مصوبه شوراي عالي استاندارد و اعتبار بخشی سازمان ملی استاندارد ایران در سال 1390 بنیانگذاری شده و شرکت های متعددی از صنایع غذایی و آشامیدنی در 5 دوره گذشته در جایزه مذکور شرکت کرده و موفق به اخذ گواهینامه های تعالی کیفیت شده‌اند.بنا بر این گزارش در سال 1395 به منظور تمرکز بیشتر بر ارتقاء کیفیت صنایع غذایی و فرآوری‌های آشامیدنی، معاون محترم وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو طی ابلاغیه شماره 62986/655 مورخ 95/4/16 جایزه ملی کیفیت غذا از جایزه قبلی منشعب و مسئولیت برگزاری این جایزه را به کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران واگذار شد.در این دوره برای نخستین بار دریافت کنندگان گواهینامه اهتمام به کیفیت و تقدیرنامه اشتهار به کیفیت به ترتیب 40 و 60 امتیاز برای  PRPs (حداقل ضوابط بهداشتی واحدهای تولیدی) را به دست می آورند که این امتیاز بسیار حائز اهمیت است.لازم به ذکر است که جایزه ملی کیفیت غذا با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و همچنین ویژگی سازمان‌های ایرانی با بهره‌برداری از دانش روز مدیریت طراحی‌شده است و سازمان‌های تولیدی و خدماتی که قصد دارند سطح بلوغ کیفیت محصولات یا خدمات خود را در کلیه فعالیت‌ها و نتایج مربوطه از طریق ارزیابی بررسی کنند در این جایزه شرکت می‌کنند.گفتنی است در این جایزه، گروه ارزیابی خبره و باتجربه یک بررسی جامع و سیستماتیک از کلیه فعالیت‌ها و نتایج سازمان در قبال معیارها و نکات راهنمای مدل انجام داده و فرصت‌های بهبود کلیدی سازمان شناسایی و در قالب گزارش بازخورد ارائه می‌شود؛ و سپس آن سازمان بر اساس آن می‌تواند پروژه‌های بهبود را تعریف، اولویت‌بندی و اجرا نموده و زبان مشترکی بین افراد سازمان و سایر سازمان‌های مشابه برای بهینه کاوی مربوط به رویکردها ایجاد ‌کند.واحدهای صنعتی و صنفی تولید و عرضه‌کننده مواد خوراکی و آشامیدنی مشمول جایزه ملی کیفیت غذا:•فراورده‌های غذایی با منشأ دامی: انواع لبنیات، فراورده‌های گوشت مرغ، شیلات و تخم‌مرغ و ...•فراورده‌های غذایی با منشأ گیاهی: انواع فراورده‌های میوه و سبزی ازجمله فراورده‌های غلات، آردی، قند، قنادی، کمپوت و کنسرو، انواع سس، ترشیجات،انواع روغنهای خوراکی،مارگارین، روغن های قنادی و...•بسته‌بندی مواد غذایی ازجمله خشکبار و آجیل و خرما و ادویه‌جات ...•فراورده‌های آب، آبمیوه و نوشیدنی‌ها و عرقیات و ...•رستوران‌ها، هتل‌ها، کیترینگ ها و ...•و سایر واحدهای تولید یا عرضه‌کننده مواد غذایی در سراسر زنجیره تأمین مواد غذایی مانند تولیدکنندگان مواد اولیه صنایع غذایی و زنجیره پخش مواد غذایی.علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر با کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران با  تلفن 88881369 نمابر: 88881938 تماس حاصل نموده یا برای دانلود راهنمای متقاضیان و فرم ثبت‌نام به این آدرس (کلیک کنید) مراجعه نمایند.