اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:10

زولبیا و بامیه برشته‌تر ترکیبات مضر بیشتری دارند

زولبیا و بامیه برشته‌تر ترکیبات مضر بیشتری دارند

یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل می‌شوند و می‌توانند سرطان‌زا باشند.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اسفند 1403ساعت انتشار : 17:25:42