اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 15 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:47

رستوران رفتن مردم شمال تهران ۳۰ درصد کاهش یافته، جنوب‌شهری‌ها ۷۰ درصد

رستوران رفتن مردم شمال تهران ۳۰ درصد کاهش یافته، جنوب‌شهری‌ها ۷۰ درصد

اقتصادنیوز نوشت: ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش می‌گوید که قیمت مواد اولیه رستوران‌ها بیشتر از ٥٠ درصد گران‌تر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستوران‌ها به شدت کاهش داشته باشند.

منبع خبر : خبر آنلاین - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 مهر 1397ساعت انتشار : 7:1:11
اقتصادنیوز نوشت: ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش می‌گوید که قیمت مواد اولیه رستوران‌ها بیشتر از ٥٠ درصد گران‌تر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستوران‌ها به شدت کاهش داشته باشند.