اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 شهريور ماه 1404 ساعت: 3:0:19

مواد غذایی در یک سال اخیر چقدر گران شدند؟/ تورم گوشت قرمز به ۹۳ درصد رسید + اینفوگرافیک

با آجیل‌های کپک زده چه کنیم؟

آیا ماده خوراکی کپک زده را می‌شود مصرف کرد؟  محمد هاشمی می‌گوید: «کپک‌ها از دسته قارچ‌ها هستند که در شرایط خاص می‌توانند مواد غذایی را آلوده کنند، اغلب کپک‌هایی که روی مواد غذایی رشد می‌کنند خطر چندانی ندارند، اما برخی از کپک‌ها هستند که سمی با عنوان مایکوتوکسین از خودشان ترشح می‌کنند.» او ادامه می‌دهد: «این سم می‌تواند علائم مسمومیت یا درجات مختلفی از آلرژی را پدید بیاورد، یکی از مایکوتوکسین‌های خطرناک سمی هست به نام آفلاتوکسین، این سم خاصیت سرطان‌زایی دارد و ما باید به شدت از مصرف آن پرهیز کنیم.»

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 بهمن 1402ساعت انتشار : 9:1:38