اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 18 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

یافتن غذای سالم دغدغه‌ مردم

یافتن غذای سالم دغدغه‌ مردم

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه باید ضایعات مواد غذایی کاهش یابد، گفت: مثلاً در ایران چهار میلیون تُن سیب تولید می‌شود که ۲۰ درصد آن ضایعات است که عدد بزرگی است و این در حالی است که یافتن غذای سالم از دغدغه‌های مردم است.

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 تیر 1395ساعت انتشار : 11:28:45
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه باید ضایعات مواد غذایی کاهش یابد، گفت: مثلاً در ایران چهار میلیون تُن سیب تولید می‌شود که ۲۰ درصد آن ضایعات است که عدد بزرگی است و این در حالی است که یافتن غذای سالم از دغدغه‌های مردم است.