اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

کام تلخ صادرکنندگان شیرینی / تولید مشترک، بهترین راهکار / برهم خوردن برنامه صادراتی تولیدکنندگان / شکل گیری رقابتی مخرب بین شرکت‌ها

هشدار؛ حافظه ما در معرض خطر غذاهای ناسالم!

استفاده از غذاهای چرب و شیرین، باعث آسیب‌های طولانی مدتی به مغز کودکان و نوجوانان می‌زند که هرگز قابل جبران نخواهد بود.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 7:0:10